Kdo jsem?

S Bezobalu na Prague Food Festivalu 2016

Jak už je asi jasné z názvu – jsem v neustálém kolotoči povinností, radostí i strastí. Přesto si najdu čas i na „svačinky” a jídlu se věnuji každý den. Když zrovna necestuji a nedopřávám si místní kuchyni, tak alespoň zkouším nová jídla (ach ty internety!).

Co je pro mě hodně důležité, je minimum (a nejlépe žádný) odpad = zero waste. Proto se hodně mých příspěvků točí kolem tématu, co dělat s nějakou surovinou, pokud jí mám přebytek či jak využít části suroviny, které by někdo považoval za odpad a poslal rovnou do koše.

Gastronomické vzdělání nemám – jsem typický home cook. Vzhledem k tomu, že se vaření již nějakou dobu věnuji získala jsem zkušenosti i v rámci profesionálního provozu – absolvovala jsem stáž v pražské Esce, která mi je blízká zaměřením na lokální suroviny a zajímavostí jejich zpracování. Spolupracovala jsem například s obchodem Bezobalu, který prodává potraviny bez obalů, čímž tak pomáhá v boji proti odpadům či s mým oblíbeným kazetovým vydavatelstvím Genot Centre, které společně s Radiem Wave pořádá spací koncerty.

Co můžu nabídnout?

Můžu být Vaší osobní kuchtičkou. Víte že, trendem roku 2017 jsou domácí kuchaři?

Čokoládovo-arašídové košíčky

Můžu zajistit občerstevní na Vaší akci. Specializuji se na veganské občerstvení, ale vegetariánské či bezlepkové není problém. Maso taky zvládnu, jenom si nemyslím, že je ho nutné jíst v takovém množství, v jakém se často jí.

Silent Night #7 Radia Wave Foto by Kryštof Hlůže

Můžu poskytnout konzultace ohledně vaření a zero wastu.

Kontakt

Marta Musilová

marta@svacitsotvastacim.cz

http://facebook.com/svacitsotvastacim

+420 724 323 957